Magazin > Film & Glasba & TV
51 ogledov

Kaj pričakovati, ko pričakuješ

Kaj pričakovati, ko pričakuješ
1/12
Cenex
Zabavno in iskreno romantično komedijo Kaj pričakovati, ko pričakuješ je navdihnil istoimenski priročnik za nosečnice in velika svetovna uspešnica.

Gurujka televizijskega fitnesa Jules in zvezdnik plesnega šova Evan sta sprva vsa navdušena nad novim članom, a kmalu spoznata, da njuno hitro zvezdniško življenje ni kos vedno bolj zahtevni nosečnosti. Wendy, ki je nora na otroke, spravljajo ob živce nosečniški hormoni in ukazovalna mama. Mož Gary se trudi, da ga ne bi zasenčil njegov tekmovalni oče, ki pričakuje dvojčke z veliko mlajšo ženo. Fotografinja Holly je pripravljena iti na konec sveta, da bi posvojila otroka, njen mož Alex pa skuša svoje strahove glede novega družinskega člana pomiriti v moški podporni skupini, kjer novopečeni očetje prav nič ne olepšujejo resnice. Rosie in Marco pa se znajdeta pred nenavadno dilemo: Kaj storiti, če otrok prehiti prvi zmenek?

Kaj pričakovati, ko pričakuješ je univerzalna in nepredvidljiva komedija o nepričakovanih preizkušnjah in majhnih zmagoslavjih pred prihodom otroka na svet. Igrajo Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Elizabeth Banks, Chace Crawford, Brooklyn Decker, Ben Falcone, Anna Kendrick, Matthew Morrison, Dennis Quaid, Chris Rock, Rodrigo Santoro, Joe Manganiello, Rob Huebel, Tom Lennon in Amir Talai. Film je režiral Kirk Jones, scenarij pa sta po istoimenskem priročniku Heidi Murkoff napisali Shauna Cross in Heather Hach .

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.