Magazin > Film & Glasba & TV
42 ogledov

Kaj pričakovati, ko pričakuješ?

Kaj pričakovati, ko pričakuješ
1/11
Cenex
Zabavno in iskreno romantično komedijo Kaj pričakovati, ko pričakuješ (What To Expect When You're Expecting), ki jo je navdihnil istoimenski priročnik za nosečnice, si lahko v Planetu Tuš v Celju, Kranju, Kopru, Mariboru in Novem mestu premierno ogledate ob 19. uri.

Pet zelo različnih parov se sooča z enako težavo – kako prebroditi težave in življenjske spremembe v času nosečnosti in pričakovanju prvega otroka? Kljub številnim prebranim knjigam in nenehnim nasvetom prijateljev zmedeni novopečeni očki in mamice odkrijejo, da v praksi nič ni tako, kot so si želeli in predstavljali.

Gurujka televizijskega fitnesa Jules (Cameron Diaz) in zvezdnik plesnega šova Evan (Matthew Morrison) sta sprva vsa navdušena nad novim članom, a kmalu spoznata, da njuno hitro zvezdniško življenje ni kos vedno zahtevnejši nosečnosti. Wendy (Elizabeth Banks), ki je nora na otroke, spravljajo ob živce nosečniški hormoni in ukazovalna mama. Mož Gary (Ben Falcone) se trudi, da ga ne bi zasenčil njegov tekmovalni oče, ki pričakuje dvojčke z veliko mlajšo ženo. Fotografinja Holly (Jennifer Lopez) je pripravljena iti na konec sveta, da bi posvojila otroka, njen mož Alex (Rodrigo Santoro) pa poskuša svoje strahove glede novega družinskega člana pomiriti v moški podporni skupini, kjer novopečeni očetje prav nič ne olepšujejo resnice. Rosie (Anna Kendrick) in Marco (Chace Crawford) pa se znajdeta pred nenavadno dilemo: Kaj storiti, če otrok prehiti prvi zmenek?

Kaj pričakovati, ko pričakuješ je univerzalna in nepredvidljiva komedija o nepričakovanih preizkušnjah in majhnih zmagoslavjih pred prihodom otroka na svet.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.