Magazin > Film & Glasba & TV
275 ogledov

Kaj se pa to kuha na POP TV-ju?

alenka, erik, tamara, jasmin Facebook
Kaj POP TV naklepa z nekdanjimi tekmovalci Big Brotherja?

Tamara, Jasmin, Alenka in Erik v poročnih opravah v družbi poptevejeve stilistke Metke Albreht? Kaj se dogaja na naši največji komercialni televiziji?

Poklicali smo vedno nasmejano Alenko, ki nam je razložila, da so sodelovali pri oddaji Hipnoza: Dobra zabava, ki bo očitno res ugledala luč sveta. Oddajo so napovedali februarja, na sporedu pa bi morala biti spomladi. Po naših informacijah je imela televizija težave pri iskanju sodelujočih, so pa nas jeseni potolažili, da bomo šov vsekakor videli.

Alenka nam je razložila, da so nastopili kot gostje, sama pa se je udeležila tudi avdicije za omenjeni šov. "Trikrat so me hipnotizirali. Po tem se sicer ne spomniš dobro, kaj si počel. Hipnotizer mi je povedal, da sem se borila s snežnim metežem, da me je prepričal, da sem svetovna prvakinja v jodlanju in da številka štiri ne obstaja. Prav tako z nog med hipnozo nisem mogla umakniti rok. V tej oddaji, ko smo bili našemljeni v poročne pare, pa je hipnotizer tekmovalki rekel, da sem voditeljeva nevesta. Hipnotizirana ženska me je nato poskušala na vsak način skriti pred Boštjanom Romihom, da me pred poroko ne bi videl,“ nam je zaupala temnolaska.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.