Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Kaj vse dobijo nominiranci

oskar oskarji kipec Reuters
Ne bo vam treba potočiti solze, če zlatega kipca v nedeljo ponoči ne bo prejel vaš favorit med nominiranci za oskarja. Nikakor mu ne bo hudega, saj bo domov odnesel darilno vrečko v vrednosti 109 tisoč evrov.

Tako je. Tudi tisti zvezdniki, ki bodo ostali brez oskarja, domov ne bodo odšli praznih rok. Vsak nominiranec za oskarja bo namreč prejel vrečko z neverjetno dragimi, pa tudi bizarnimi darilci. Na vrhu seznama je zagotovo 17 tisoč evrov vreden darilni bon za obisk ene najbolj znanih astrologinj Olessie Kantor, s katero se bodo lahko pogovorili o svojem horoskopu za leto 2015, analizirali sanje in se skupaj z njo naučili tehnike nadzorovanja misli.

Kot piše Variety, letošnja darilca vsebujejo tudi razkošne tridnevne počitnice v Toskani v vrednosti 1300 evrov, kar 13 tisoč evrov vredno popotovanje z vlakom skozi kanadsko Skalno gorovje, paket za razvajanje, prav tako v vrednosti 13 tisoč evrov, in sreberno verižico z vgraviranimi zemljepisnimi koordinatami gledališča Dolby v Los Angelesu, kjer se bodo zgodili letošnji oskarji.

Da boste še bolj zeleni od zavisti, kaj vse že tako bogata igralska smetana prejme, vam razkrijemo, da se bodo nominiranci za 11 tisoč evrov razvajali na glamping izletu, prejeli bodo tudi imenitno sol iz francoskega mediterantskega morja v vrednosti 1300 evrov, wellness darilni paket v vrednosti 1000 evrov, osvežilec zraka v vrednosti 170 evrov in celoletno možnost najema avtomobila Audi A4 v vrednosti 17 tisoč dolarjev. Toda pa nikakor še ni vse. V vrečici se bodo za nežnejši spol znašle tudi bolj bizarne reči. Jualiane Moore, Felicity Jones, Rosamund Pike in ostala družba bodo za boljše spolno življenje domov odnesle 220 evrov vreden vibrator, poseben paket slaščic v vrednosti 700 evrov in še najboljše za piko na i: postopek pomlajevanja vagine Dr. Charlesa Runelsa v vrednosti 2400 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.