Magazin > Film & Glasba & TV
34 ogledov

Kako se je Paul učil hitre vožnje

Need for Speed: Želja po hitrosti
1/21
Blitz
Igralec Aaron Paul se je za potrebe novega filma Need for Speed: Želja po hitrosti naučil kaskaderske vožnje.

V filmski adaptaciji kultne računalniške igrice spoznamo vročekrvnega ljubitelja hitrosti Tobeyja, ki je po krivici pristal v zaporu. Ko ga izpustijo, se želi maščevati bogatemu bivšemu partnerju Dinu, ki ga je izdal in z objestno vožnjo povzročil tragično smrt prijatelja. Račune želi poravnati na divji dirki po ZDA, toda Dino izve za njegove načrte in na njegovo glavo razpiše bogato denarno nagrado. Hitrostna preizkušnja se sprevrže v neusmiljen avtomobilski obračun na življenje in smrt, pri katerem vozniki ne smejo pokazati strahu ali usmiljenja.

V zgornjem posnetku si lahko ogledate, kako se je glavni igralec Aaron Paul učil voziti avto za vlogo v filmu. Učil ga je inštruktor vožnje, ki je na svojega učenca zelo ponosen.

Vsi ljubitelji videoigre, hitrih avtomobilov in drzne vožnje si lahko film predpremierno ogledate v soboto, 15. marca, v vseh Cineplexxih na dogodku Men's Night.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.