Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Kako veš, da je ljubezen?

Kako veš Kolosej
Vsako nedeljo si v Kinodvoru lahko ogledate predstavo, ki ste jo v času predvajanja v kinematografih zamudili. Tokratni film za zamudnike je Kako veš (How do you know), ujemite ga ob 19. uri.

Lisa (Reese Witherspoon) je ženska, ki se najraje ponaša s svojimi atletskimi sposobnostmi. Te so bile že od otroštva središče njenega življenja. Ko jo izključijo iz ekipe, ji vzamejo vse, kar je kdaj poznala. Ker ne ve, kaj bi, se opoteka proti običajnemu življenju. V takšnem stanju duha se zaplete z Mattyjem (Owen Wilson), igralcem baseballske prvoligaške ekipe, vase zagledanim ženskarjem.

George Madison (Paul Rudd) je izjemno moralen poslovnež, ki ima zapleten odnos z očetom Charlesom (Jack Nicholson). Ta se še poslabša, ko je George obtožen finančnih zlorab, ki jih ni zagrešil. Čeprav ga po vsej verjetnosti čaka zapor, so njegova poštenost, integriteta in neomajni optimizem edini način za ohranitev zdrave pameti.

Preden Lisino razmerje z Mattyjem požene korenine, spozna Georgea. Na prvi zmenek gresta na najhujši večer njunih življenj: njo so ravno izključili iz ekipe, njemu pa so ravnokar vložili sodni poziv. Ko se zdi, da vse naokrog razpada, začneta odkrivati, koliko človeku pomeni, če se mu zgodi nekaj lepega.

Cena redne vstopnice je 4,95 evra, za vstopnico s popustom za starejše od 60 let, mlajše od 14 let, dijake in študente pa boste odšteli 4,25 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.