Magazin > Film & Glasba & TV
8372 ogledov

Kakšna čast za Klemna Slakonjo!

scena 08.01.2012, Klemen Slakonja, finalna oddaja Misija Evrovizija, na kateri b Saša Despot
Klemen Slakonja je podpisal pogodbo z glasbeno založbo Universal Music, ki ima pod okriljem številne znane glasbenike, med drugim tudi Rihanno in Taylor Swift.

Danes je izšel božični EP igralca in pevca Klemna Slakonje, na katerem je tudi avtorska pesem Under My Xmas Tree, ki vam bo zagotovo polepšala prihajajoče praznike.

"Kar ne morem verjeti, da sem se v vseh teh letih preobrazil že v več kot 100 likov. Letos si bom svoje maske snel. Metaforično, seveda. Še vedno bom nosil zaščitno masko in držal varnostno razdaljo, da ne bo pomote (in globe). V letu 2020 se bom torej predstavil v vlogi … Samega sebe. Če nam česa korona ne more vzeti, je to božič. Ta petek, 20.11.20, v sodelovanju z založbo Universal, tako izide moj božični EP Under My Xmas Tree. Na njem bo nekaj božičnih klasik in avtorska pesem,“ je sporočil na družbenih omrežjih. 

Komentarjev 3
  • sedem 15:34 20.november 2020.

    Zaslužen uspeh. Čeprav skromen je uspel. DOBRO BLAGO SE SAMO HVALI. Upamo, da bo sedaj šlo samo še navzgor in bo dosegel višave kamor sodi. Bravo Klemen. Navijamo zate. Cenimo tvoje umetniške sposobnosti.....

  • Tatjana Ha 13:32 20.november 2020.

    Čestitke! Bravo🌎👏✨💖

  • Ender3 13:06 20.november 2020.

    Ne samo čast, zasluži si globok poklon.👍👌Malo v razmislek tistim, ki pri nas samo mislijo, da so pevci in estradniki.