Magazin > Film & Glasba & TV
2215 ogledov

Kakšne izjave v Kmetiji! To si je privoščil Marcel!

marcel verbič voyo.si
Tamara je zaradi njega jokala.

V šovu Kmetija smo bili priča novim nominacijam. Prva dvobojevalca sta ta teden Domen in Franci. Če bi vprašali dekleta v hlevu, bi moral v areno ta teden Marcel, ki je izustil kar nekaj krepkih. "Da rečeš ženski, da ti gre tako na živce, da bi jo v gobec našutiral, potem pa na koncu rečeš, da ti je to smešno ... Tamara je mamica. Da ena oseba tako govori o  mamici ... Tega si nobena ženska ne zasluži. Tudi tebe je rodila ženska. Vedno bom zagovornica tega, da ne moreš tako dostopati do žensk in šibkejših. Tamara se je zaradi Marcela jokala," je povedala Mateja, ki jo je Marcel označil za dobro igralko, a priznal, da je to res rekel.

"Grdo sem rekel. Žal mi je, da sem to rekel. Mislim, da se vsi zavedamo, da tega nikoli ne bi naredil. Tamara me je napadala. Ne morem je več videti. Sem dober človek. Ko mi pa enkrat obrneš hrbet, pri meni nimaš več kaj iskati," je razložil.

Marcel sicer pravi, da je do žensk zelo zaščitniški. "Tukaj pa ... Kar daš, to dobiš. Če ti nimaš spoštovanja do mene, ti ga tudi ne morem dati nazaj," je dejal in razkril, zakaj je izgubil zaupanje v ženske.

Lani je trpel za paničnimi napadi. "Po trikrat na dan sem mislil, da bom umrl. Spomnim se, da mi je mama rekla, da obstajata dve poti. Ali padem v depresijo ali pa to premagam. Pri teh paničnih napadih sem dojel, da najbolj rastemo takrat, ko trpimo." Povod za te napade je bil konec zveze. "Imel sem punco, pri kateri sem se precej opekel. Mislim, da je bila ta kratka zveza in vse, kar se je zgodilo v njej, povod, da danes nimam zaupanja v ženske."

Komentarjev 1
  • Ender3 11:03 11.oktober 2023.

    In koga ti kmetje zanimajo?..Vprašanje tudi za avtorja prispevkov !