Magazin > Film & Glasba & TV
37 ogledov

Kaligrafski izpis Tošetove pesmi

Katarina je ponosna na svoj izdelek, ki je že na poti v Makedonijo. (Foto: Katar Žurnal24 main
Tragično preminuli pevec Toše Proeski še vedno bdi v srcih mnogih oboževalcev, na katerih prošnjo je nastal tudi kaligrafski izpis njegove pesmi Tajno moja Slovenke Katarine iz Domžal.

Mlada kaligrafinja Katarina Rojc je po naročilu kluba oboževalcev še vedno priljubljenega preminulega pevca Tošeta Proeskega izdelala kaligrafski zapis njegove pesmi Tajno moja. Tega bodo člani kluba predali njegovim staršem na dan, ko bi makedonski pevec z angelskim glasom praznoval svoj trideseti rojstni dan.

 

Katarina Rojc | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Po besedah predstavnikov kluba oboževalcev bo zapis po vsej verjetnosti dobil svoje mesto v muzeju, posvečenem pevcu, ki že nastaja v Tošetovi rodni vasi Kruševo. V njem bodo razstavili pevčeve osebne predmete, makedonske oblasti pa bodo vložile kar pet milijonov evrov in tako naj bi bil največji na tem delu Evrope, ki bo v celoti posvečen le enemu umetniku.

 

Na njegov grob se še vedno zgrinjajo množice, veliko oboževalcev pa vsak dan obišče tudi njegovo rojstno hišo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.