Magazin > Film & Glasba & TV
10 ogledov

Kanadčanu največ ameriških nagrad

(Foto: Reuters)
1/18
Žurnal24 main
Najstniški idol Justin Bieber je veliki zmagovalec letošnjih nagrad American Music Awards. 16-letni glasbenik je osvojil kar štiri nagrade.

Justin Bieber je na letošnji podelitvi nagrad American Music Awards pometel s konkurenco in domov odnesel štiri nagrade: za najboljšega moškega izvajalca v pop kategoriji, za najboljši album leta v pop kategoriji, za najboljšega izvajalca leta, postal pa je tudi T-Mobilov novinec leta.

 

"Prihajam iz enega najmanjših mest na svetu, ki šteje 30 tisoč ljudi. Nikoli si nisem upal niti sanjati, da je kaj takšnega sploh mogoče," je ob prejetju ene od nagrad dejal Justin. Njegov album My World 2.0 se je v ZDA prodal že v dveh milijonih izvodov, ogromno denarja pa mu prinašajo tudi nastopi.

 

Sicer pa so nagrade domov odnesli tudi Black Eyed Peas, Michael Buble, Eminem in Lady Gaga. Seznam vseh nagrajencev pa si oglejte v zavihku Galerija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.