Magazin > Film & Glasba & TV
98 ogledov

Kandidata šova Kmetija: Nov začetek v zadnjem hipu izločili

Kmetija 2015 Saša Despot
Tako kot lani se je moral eden od tekmovalcev šova Kmetija: Nov začetek tik pred vstopom v šov odpovedati svojim sanjam.

Planet TV obljublja, da bo letošnji boj za zmago v šovu Kmetija: Nov začetek še bolj surov, zato so bili pri izbiri kandidatov tudi zelo previdni. Kot smo izvedeli, so enega izločili tik pred vselitvijo, saj je padel na zdravniškem testu. "Vedeli smo, da bo Kmetija: Nov začetek letos še bolj surova, tako da morajo biti tekmovalci v močni mentalni in fizični kondiciji, zato smo naročili še bolj natančne zdravniške nasvete in enega tekmovalca na podlagi tega izločili,“ so za Žurnal24 povedali na Planet TV.

Nerodno stopil

Tudi lani je eden od tekmovalcev izpadel, še preden se je vselil na kmetijo. Na poti do produkcijske ekipe je tako nerodno stopil, da si je zvil gleženj in si pri tem celo strgal čevelj.

Tekmovalci bodo letos razdeljeni v dve hiši, ena je revnejša, druga bogatejša. Več o napovedani spremembah v šovu TUKAJ.

Komentarjev 3
  • sasquatch 08:46 22.avgust 2015.

    spet brezvezni clanek sestavljen v 5-ih minutah iz domačega naslonjača. da se ne izrazim vulgarno; Ir.K. ne vem kaj delaš uredniku, da se še kar vztrajno objavljajo te tvoje "budalaštine", ki sploh članki niso. že tu se vidi kakšen nadzor ...prikaži več nad vašim delom ima tisti, ki vam daje plače. dej se potrudi malo, pa napiši nekaj, čemur se bo lahko reklo članek

  • zipo 20:51 21.avgust 2015.

    in spet je prišla pa prezlata Ir.K, za katero sm mislu, da je šla delat na tekoči trak!!! in ona napiše, da si je tekmovalec zvil gleženj in ob tem CELO strgal copat!!!!!!!!!! bolj važen copat, kot noga!!!! BRAVO, Ir, K!!!!!!!!!!!!!

  • janban 07:29 21.avgust 2015.

    "Vedeli smo, da bo Kmetija: Nov začetek letos še bolj surova, tako da morajo biti tekmovalci v močni mentalni in fizični kondiciji, zato smo naročili še bolj natančne zdravniške nasvete in enega tekmovalca na podlagi tega izločili,“ WTF???? ...prikaži več Edini pogoj za udeležbo na Kmetiji je da ima kandidat zakrnele možgane!