Magazin > Film & Glasba & TV
67 ogledov

Kandidatki kljub partnerju v šov

Zmenek na slepo Planet TV
V oddaji Zmenek na slepo sta sodelovali dekleti, ki po naših podatkih nista samski.

Anja Jenko | Avtor: Facebook Facebook
V današnji oddaji Zmenek na slepo bosta sodelovali tudi novinarka in blogerka Saša Bernetič ter plesalka in model Anja Jenko, ki pa smo ju že večkrat opazili v objemu boljših polovic. Dekleti sta namreč redni gostji družabnih prireditev in zabav. Ko smo ju poklicali in vprašali, ali sta glede na to, da sta se prijavili v zmenkarski šov, sveže samski, sta nam obe odgovorili, da tega ne želita komentirati.

Vprašanje, ali so vedeli, da sta dekleti v zvezi, smo naslovili tudi na Planet TV. "Vsi nastopajoči v oddaji so se udeležili kastinga, na katerem smo jih vprašali, ali so samski, in jim dali izpolniti tudi precej izčrpen vprašalnik, ki pokriva velik del njihovega življenja. Po podpisu pogodbe o sodelovanju v oddaji in dogovorjenem terminu snemanja se v njihovo zasebno življenje nismo več vtikali, saj izhajamo predvsem iz predpostavke, da udeleženci vedo, da bo oddaja predvajana na televiziji in dogajanje v hiši ne bo ostalo skrivnost. Za njihove odločitve in ravnanja v oddaji in zunaj nje ter posledice le-tega pa žal ne moremo prevzeti odgovornosti," so nam odgovorili.

Ali se bosta dekleti pojavili na balkonu ali ne, bo jasno danes, njuni boljši polovici pa se zadrege pred vso Slovenijo zagotovo ne veselita ...

 

 

 

Komentarjev 4
  • Adrianos 16:45 08.februar 2014.

    Živa samopromocija. Snovalci podobnih oddaj (tudi ljubezen na deželi) bi morali malo razmislit kakšne osebke vključujejo v showe ali pa jih vsaj na koncu razkrinkajo. Nobenih dotikov,nobenih poljubov, visoke zahteve, pri tem pa prikriva svojo neresnost - dvigne surlo in ...prikaži več spoka češ ni to to ali pa se izgovori, da je "slučajno" vmes prišlo da ljubi nekoga drugega. Pri tem pa lahko marsikaterao osebo krepko prizadane.

  • 4krogci 21:13 07.februar 2014.

    a dejte no ne bit taki do novinarjev iz FDV-ja - tam so lahko padli samo po stopnicah =)

  • depresija 20:43 07.februar 2014.

    Jp, res je.. In še to - po naših podatkih tudi Ana Fetih ni samska! Mislim, draga novinarka Ana, ta članek je pa višek raziskovalnega novinarstva! A si zato študirala?