Magazin > Film & Glasba & TV
18713 ogledov

Kandidatov letošnje Kmetije se producenti Sanjskega moškega ne bi branili

kemtija 2021
1/5
POP TV
Pop TV že začel snemati novo sezono šova Kmetija.

To jesen bomo na POP TV spet spremljali resničnostni šov Kmetija, ki vsako sezono navduši gledalce. Skozi kmečko avanturo vas bo tudi letos pospremila voditeljica Natalija Bratkovič.

V Prekmurju, na že znani lokaciji, na kmetiji, ki smo jo gledali že v pretekli sezoni, se snemalni dnevi vrstijo drug za drugim. Produkcijska ekipa Kmetije je v začetku avgusta začela s snemanjem resničnostnega šova Kmetija, ki je tako že v polnem zamahu. 

"Čeprav smo sredi vročinskega vala in je snemanje zelo naporno, smo vsi veseli, da smo nazaj," pove voditeljica, za katero je to četrta sezona enega najbolj priljubljenih resničnostnih šovov. "Letos nas čaka veliko preobratov in še več skrivnosti, še vedno ni povsem jasno, kdo vleče niti," pravi o vsebini, o novih kmetih pa je povedala: "Tekmovalci so enkratni, že na začetku pridni, tako da bodo gledalci z njimi več kot zadovoljni."

Na Kmetiji je tako že 20 tekmovalcev resničnostnega šova, ki se potijo ob kmečkih opravilih. Že kmalu bo POP TV razkril nekaj znanih obrazov, ki se bodo to jesen borili za zmago in denarno nagrado 50.000 evrov. 

Na uho nam je prišlo, da sta med tekmovalci dva para, pravijo pa tudi, da so kandidati prava paša za oči in bi bili primerni tudi za šov Sanjski moški. Bomo videli ...
 

Komentarjev 2
  • Ender3 13:47 20.avgust 2021.

    Bedakov se bo vedno našlo !. Potrebno je bojkotirat POPtv, ki snema takšne bedne šove, ki jih normalni gledalec z lahkoto prezre. Temu komercialnemu mediju, bi bilo trema odvzeti licenco, hudo kvarijo medijski prostor.

  • Avatar pantani
    pantani 09:43 20.avgust 2021.

    Kandidatov za bedaka leta je res veliko!!!