Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Kanye Becku skoraj uničil veličastni trenutek

beck, kanye west Profimedias
Kanye je vsekakor brez zadržkov. Potem ko je pred leti na podelitvi VMA nagrad uničil govor Taylor Swift, je na sinočnjih grammyjih veličastni trenutek skoraj pokvaril Becku.

Ko je po razglasitvi, da prejme grammyja za najboljši album leta, Beck stopil na oder po nagrado, je za njim planil tudi vselej samozavestni Kanye West. Ta je leta 2009 na podelitvi Video Music Awards prekinil govor Taylor Swift, češ, da ga bo namesto nje končal on. Tokrat se je le vzdržal in se vrnil nazaj na sedež, želel pa se je pritožiti, ker nagrade noči ni prejela Beyonce.

Beyonce in njen mož Jay Z sta se ob tem skupaj z drugimi zgrozila, toda trenutek zatem so se temu vsi pošteno nasmejali. Ali je šlo le za neslano šalo, ni jasno, je pa priljubljeni raper po grammyjih za E! povedal, da ni povsem zadovoljen z razglasitvijo: "Nagrado bi moral Beck predati Beyonce. Seveda ne moreš ugoditi vsem. Še vedno ga imam rad in menim, da je genij."

In kako se je počutil Beck, katerega album Morning Phase je prejel tako prestižno nagrado? "Bil sem vznemirjen, ko je planil na oder! Zasluži si biti na odru," je dejal in na zabavi po podelitvi priznal, da je tudi on pričakoval, da bo nagrado prejela kraljica Bey.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.