Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Kanye neodločno o novem albumu

Kanye West je znan perfekcionist. Ko ustvarja, misli na popolnost del Picassa, M Žurnal24 main
Kanye West, ki v zadnjem času redno uporablja različne socialne mreže pri vzpostavljanju stikov z oboževalci, je najavil izid novega albuma, a ga kasneje prestavil.

Sprva je Kanye West svoje oboževalce razveselil, da lahko nov album pričakujejo že septembra ter da se bo imenoval Good Ass Job. A je zdaj, med obiskom Koreje, sporočil, da lahko album pričakujemo šele novembra. West je še sporočil, da bo drugi singel z albuma izšel že 20 dni po izidu prvega videospota za pesem Power. Del te lahko poslušate tukaj.

Oboževalce je neodločni Kanye tudi pozval, naj mu svetujejo, katera pesem naj bo njegov drugi singel. Pevec se odloča med pesmima Lost in The World in All of The Lights. Slednjo je v svojem videosporočilu predvajal prek prenosnega računalnika.

Kanye je o svojem naslednjem albumu prepričan, da bo to njegov vrhunski izdelek. "Če ne ta album, pa zagotovo naslednji," je dejal West, ki vrhunske izdelke primerja z ravnjo Avatarja. "Avatar je vrhunsko delo Jamesa Camerona," pravi raper. Od tod tudi izvira trenutna neodločnost, saj kot znan perfekcionist želi popoln album.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.