Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Kanyeju prisolila zaušnico

 Taylorino milo za drago so pospremile stoječe ovacije, West pa se je očitno pre
1/2
Žurnal24 main
Taylor Swift se je za lanskoletni izpad Kanyea Westa na podelitvi MTV video glasbenih nagrad maščevala tako, da mu je zaušnico prisolila s pesmijo, katere naslov za zdaj še ostaja skrivnost.

Country zvezdnica Taylor Swift se je po pričakovanjih na letošnjih podelitvah MTV Video Music Awards maščevala Kanyeju Westu, ki ji je lani na isti prireditvi uničil zahvalni govor.

Z neizdano pesmijo, katere naslov je še neznan, je nevljudnemu raperju zagotovo prisolila zaušnico, ki je ne bo pozabil. Njeno sladko presenečenje se je namreč začelo z videom z njenega lanskega govora, in čeprav pevca ni omenila, je besedilo pesmi povedalo vse. "So stvari, o katerih ne moreš govoriti, a nocoj boš podoživel vse," je zapela.

Neimenovana pesem bo izšla konec oktobra na Taylorinem tretjem albumu Speak Now, do takrat pa jo lahko poslušate v priloženem videu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.