Magazin > Film & Glasba & TV
12 ogledov

Karte pošle v hipu

v Gradcu lahko pričakujemo izjemno instrumentalno predstavo in zavidljive vokaln Žurnal24 main
Koncert ameriških rock velikanov Linkin Park v avstrijskem Gradcu je bil razprodan v rekordnem času.

Karte, ki so jih prodajali po ugodni ceni od 42 evrov dalje, so pošle, kot bi mignil. Šest tednov pred koncertom, napovedanim za 18. junij, slovenskim oboževalcem, ki ste računali na ogled v živo teh izjemnih nu-rockerjev, preostane le še brskanje po spletnih straneh za morebitnim čudežem.

Ali pa se napotite v precej bolj oddaljen München, kjer bodo Američani nastopili 20. junija, dan za tem pa bodo preigravali svoje uspešnice še na koncertu Heineken v Benetkah.

Kaj lahko pričakujete? Izjemno instrumentalno predstavo, zavidljive vokalne sposobnosti Chesterja Benningtona in rap liriko Mika Shinode ter goro uspešnic, ki so jih "Linkiči" nanizali s treh albumov (Hybrid Theory, Meteora, Minutes to Midnight).

Prvi singel What I've Done, Bleed it Out in zadnji – balada Shadow of the Day, so tisti komadi, ki smo jih z zadnjega albuma lahko slišali tudi na naših radiih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.