Magazin > Film & Glasba & TV
108 ogledov

Katarina Čas odeta v dolarje

Katarina Čas, Martin Scorsese, The Wolf of Wall Street
1/5
Daily Mail
Vloga, ki jo v novem filmu Scorseseja igra slovenska igralka Katarina Čas, je požela veliko zanimanja.

Kot smo že pisali, je slovenska igralka Katarina Čas zaigrala v novem filmu Martina Scorseseja, biografski kriminalni drami The Wolf of Wall Street, v katerem igrajo tudi prekaljeni hollywoodski mački, kot sta Leonardo DiCaprio in Matthews McConaughey ter mladi igralec Jonah Hill.

V napovedniku, ki se je pojavil v teh dneh, pa se pojavi tudi Katarina v vlogi Chantalle. Oblečena je v modre kopalke, nosi bele čevlje z visoko peto, po celem telesu pa ima pritrjene svežnje bankovcev. "Ne delamo zate, človek! (We don't work for you, man)," je stavek, ki ga spregovori naša lepotica. Igralec Jonah pa ji odgovori, da je na njene dojke pritrjen njegov denar, zato dejansko dela zanj.

O Katarini pa je pisal tudi Daily Mail, ki je objavil nekaj fotografij iz napovednika filma. Ob prvi fotografiji so zapisali, da gre za inovativno uporabo denarja ter da fantje na žensko v bikinkah pritrjujejo zvitke denarja. Ob drugi fotografiji pa so pripisali, da ženska, odeta v denar, protestira, Johan, ki igra Donnieja pa jo opomni, da je na njej njegov denar.

Film bo v ameriške kinematografe prišel novembra letos, napovednik pa si lahko ogledate na tej povezavi.

Komentarjev 1
  • Avatar skeptik
    skeptik 08:09 19.junij 2013.

    Katarina je tretje razredna igralka. Poglejte film The Guard (2011) in bo vse jasno. Prav izstopa s svojo nedodelano in prisiljeno igro. Tako kot Šerbedžija bo koristna samo v filmih, kjer iščejo igralce s slovanskim naglasom.