Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Katarina in Lado voditelja Eme

Žurnal24 main
Emo bosta vodila Lado Bizovičar in Katarina Čas, ki sta par tudi zasebno.

"Voditelja letošnje Eme bosta Lado Bizovičar in Katarina Čas," zatrjujejo naši neuradni viri na RTV Slovenija. Bizovičar je bil še do nedavnega povezan s konkurenčnim Pop TV, kjer je skupaj z Jurijem Zrnecem vodil oddajo As ti tud' not padu?!.

 

Kot Brad in Angelina

Novopečeni televizijski duo Bizovičar-Čas je zanimiv predvsem zato, ker sta par tudi v zasebnem življenju.

 

Ker sta začela sodelovati poslovno, pa bomo morda tudi Slovenci dobili svoj prvi pravi power couple, kot vplivnim parom pravijo Američani, v slogu Brada Pitta in Angeline Jolie. Na nacionalki se že nekaj časa šušlja tudi, da naj bi Bizovičar znova prevzel vodenje oddaje NLP, saj naj bi z odhodom Klemna Slakonje oddaja, ki jo zdaj vodi le igralka Tjaša Železnik, izgubljala gledanost.

 

Kdo bo slavil letos?

Na Emi 2011, ki bo na sporedu v nedeljo, 27. februarja, bodo sicer nastopili le povabljeni izvajalci. Nacionalka poudarja, da bodo povabili le kakovostne glasbene izvajalce, ki bodo morali avtorje skladb izbrati v sodelovanju z razvedrilnim programom TV Slovenija, katerega novi urednik je Vanja Vardjan.

 

Zmagovalec Eme bo Slovenijo spomladi zastopal v nemškem Düsseldorfu. Lani so nas v Oslu zastopali Ansambel Roka Žlindre & Kalamari s svojim Narodnozabavnim rockom, bizarno mešanico rock kitar in harmonike. Zmagovalka Evrovizije pa je postala takrat 19-letna Lena iz Nemčije s pesmijo Satellite.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.