Magazin > Film & Glasba & TV
67 ogledov

Katja Koren poje Na skrivaj

Katja v poletnih mesecih načrtuje izid svojega prvega albuma. (Foto: Borut Cvetk Žurnal24 main
Ena izmed spremljevalnih vokalistk Maje Keuc na letošnjem izboru za pesem Evrovizije Katja Koren je izdala svoj prvi singel, ki nosi naslov Na skrivaj.

Katja Koren, ki se je pred dnevi vrnila iz nemškega Düsseldorfa, kjer je z Majo Keuc zastopala evrovizijske barve Slovenije, je izdala svoj prvi singel, ki mu lahko prisluhnete tukaj: Na skrivaj

Besedilo za skladbo je napisala vokalistka sama, pod aranžma in glasbo pa se je podpisal klaviaturist Marko Črnčec. "Moje največje veselje je glasba. Zapela sem to, kar mislim in čutim. S tem želim posledično izkoristiti moč pesmi in ljudi navdati s pozitivno energijo," je povedala Katja.

Energična Katja v Sloveniji spada med najboljše in najbolj zaželene vokalistke in je doslej med drugim sodelovala s Samuelom Lucasom, Nušo Derenda, Alenko Godec, Otom Pestnerjem, Nino Pušlar, Omarjem Naberjem, Matevžem Šaleharjem Hamom, Janom Plestenjakom, Alyo, E.V.O., Billysi in Andražem Hribarjem. Pred leti je s skupino Yuhubanda s pesmijo Če je to slovo zmagala na slovenski popevki, v Grčiji pa je z Anžejem Dežanom zastopala Slovenijo na evrovizijskem izboru.

Katja načrtuje izid svoje prve samostojne plošče v začetku poletja, na kateri bo 12 avtorskih pop skladb s pridihom funka in jazza. Katja sicer študira jazz-pop petje v Celovcu na deželnem konservatoriju za glasbo in pedagogiko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.