Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Katy tretjič na prvem mestu

Pevki je uspelo priti na vrh lestvice s tremi skladbami zapored. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Pevka Katy Perry se je že s tretjo skladbo z novega albuma povzpela na sam vrh Billboardove lestvice.

Pevka Katy Perry ustvarja zgodovino na ameriških lestvicah. Ta teden je njena uspešnica Firework pristala na prvem mestu Billboardove lestvice stotih uspešnic.

Novopečena soproga Russella Branda je postala prva ženska izvajalka v enajstih letih, ki je s svojimi uspešnicami trikrat zapored zasedla prvo mesto. Prvič je vrh dosegla junija s skladbo California Gurls, prvo mesto pa ohranila kar šest tednov, za tem pa je bila dva tedna prva naslovna skladba albuma Teenage Dream.

Vse uspešnice so z albuma Teenage Dream, njenega tretjega albuma, ki so ga od avgusta, ko je prišel na prodajne police, prodali v več kot 500 tisoč izvodih. Pevka se bo z albumom naslednje leto potegovala za najprestižnejšo glasbeno nagrado grammy za album leta.

Na svojem profilu na Twitterju se je pevka zahvalila vsem oboževalcem: "Pravkar sem slišala, da je Firework prvi na lestvici. To je čudovito! Najlepša hvala vsem! To so tri skladbe z albuma Teenage Dream po vrsti!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.