Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Kdo bo največji "disko kmet"?

Slon in Sadež organizirata natečaj za "disko kmeta". (Foto: Boštjan Tacol) Žurnal24 main
Bi radi nastopili v videospotu Slona in Sadeža? Pošljite jima svojo fotografijo ali videoposnetek in se potegujte za največjega "disko kmeta".

Skupina Slon in Sadež se je pod vplivom trenutnega razmaha resničnostnih šovov še sama odločila za podoben izbor – pred dvema dnevoma se je tako začela nagradna igra, imenovana Disko kmet/-ica, s katero bosta Slon in Sadež izbrala zmagovalca, ki bo nastopil v videospotu za pesem Disko kmet.

 

Vas zanima? Kandidati, ki bi radi sodelovali v nagradni igri, "morajo poslati svojo sliko ali videoposnetek, s katerim kar najbolje dokazujejo, da so po duši in telesu disko kmetje/-ice", pozivajo v svojem vabilu k sodelovanju. Fotografije ali videe pa lahko naložite kar prek njihove Facebook ali spletne strani.

 

Zmagovalec šova "Kdo je največji Disko kmet" bo tako nastopil v njihovem videospotu, 10 finalistov in zmagovalca pa bodo izbirali med "tistimi, ki bodo najbolj odštekani", nam je pojasnil Jure Karas (Slon). Kakšna bo njegova vloga v spotu, pa "bomo še videli, odvisno od zmagovalca in njegovih želja. Kar se naju tiče, ima lahko v spotu tudi vodilno vlogo v spotu". Na vprašanje, ali bo superfinalist tudi pel, pa pravi: "Komot. Če zna ali pa ne."

 

Poleg tega zmagovalca čaka tudi praktična sponzorska nagrada. Nagrajeni bodo tudi prav vsi sodelujoči, s čimer se Slon in Sadež trudita privabiti čim več tekmovalcev. "Predvsem jih vabimo s tem, da vsak prijavljeni dobi fizični izvod Sponzorske plate, ki se je ne da več dobiti. Tako upamo vsaj na tiste prave oboževalce," nam je pojasnil Jure.

 

Natečaj bo zaključen 3. maja, tako da bo snemanje po Juretovih besedah verjetno potekalo nekje konec maja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.