Magazin > Film & Glasba & TV
58 ogledov

Kdo bo zmagal Superman ali Batman?

Batman proti Supermanu
1/5
Blitz
Batman proti Supermanu: Zora pravice. Spopad Batmana in Supermana izkoristi nov igralec, ki vse postavi na glavo.

Batman iz Gothama odpotuje v Metropolis, da bi se spopadel s Supermanom. Njuno medsebojno rivalstvo pa odpre vrata novi grožnji, ki človeštvo pahne na rob nevarnosti, kakršne še ni okusilo. Na filmskem platnu se Supermanu in Batmanu prvič pridruži tudi stripovska junakinja Wonder Woman.

Zora pravice je pustolovščina super junakov, kakršne še ni bilo. Vprašanje, ki ostaja je, kdo sploh lahko zmaga v takšnem spopadu.  

Batman proti Supermanu | Avtor: Blitz Blitz

 

Zgodbo, ki odnos med Supermanom in Batmanom raziskuje z Batmanovega stališča, je režiral Zack Snyder. "Bruce ne ve, kdo Superman je; ve zgolj tisto, kar o njem ve javnost. Krivi ga za življenja, ki so ugasnila v Metropolisu – življenja, za katera se je čutil odgovoren sam. V njem se je počasi nabiralo sovraštvo in zdaj, po vsem tem času, v medijih najde oporo za svoje občutke," je o filmu povedal Snyder.

V Batmanove čevlje je tokrat stopil Ben Affleck, Supermana pa je odigral Henry Cavill. Poleg njiju igrajo še Amy Adams, Jesse Eisenberg, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jeremy Irons, Holly Hunter in Gal Gadot.  

Kako se bo razpletlo, si boste od 24. marca naprej lahko ogledali v naših kinodvoranah.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.