Magazin > Film & Glasba & TV
167 ogledov

Kdo ima danes rojstni dan?

Mojster animiranega filma Jiří Barta v svoji najnovejši mojstrovini vdahne življ Žurnal24 main
Na redni spored v Kinodvor danes prihaja animirana poslastica za vse generacije Kdo ima danes rojstni dan?, sinhronizirana v slovenski jezik. Ogledate si jo lahko ob 17. uri.

V stari torbi na podstrešju živijo punčka, plišasti medvedek, pogumni leseni vitez in simpatični okrogli Hubert. Najboljši prijatelji so, uživajo mirno življenje: izmišljajo si igre, hodijo v službo in ko zlatolasa punčka zjutraj speče najboljšo torto na svetu, žrebajo, kdo med njimi bo tisti, ki bo praznoval rojstni dan. Vedno znova je srečni slavljenec medvedek!

Nekega dne pa temni vladar Dežele zla, najbolj pritlehnega in mračnega dela hiše, ugrabi njihovo prijateljico. Trije prijatelji, ki jim na pomoč priskoči še miška iz starih cunj in gumbov, so odločeni, da bodo deklico rešili. Tako se začne reševalna akcija, polna suspenza, nevarnih položajev, seveda pa tudi komičnih elementov in humornih preobratov. Pri premagovanju ovir se lahko Sončica, Medo, Vladimir in Hubert zanašajo le na svoj pogum, seveda pa ne gre pozabiti požrtvovalnosti ostalih prebivalcev podstrešja pod vodstvom vsestranske gospe Angelce.

Cena vstopnice za predpremiero v okviru festivala Bobri 2011 je 4,25 evra. Brezplačne vstopnice so že pošle, morebitne vstopnice za sproščene sedeže pa bodo na voljo pol ure pred začetkom filma na blagajni Kinodvora.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.