Magazin > Film & Glasba & TV
15 ogledov

Kdo ima X v Ljubljani?

Utrinek s predizbora za X Factor v Portorožu mediaspeed
X Factor. Danes in jutri zadnji predizbori – v ljubljanskem Austria Trend Hotelu.

Po predizborih v Mariboru, Celju, Portorožu, Kranju in Novem mestu bodo avdicije za televizijski šov talentov X Factor danes in jutri tudi v prestolnici – v Austria Trend Hotelu na Dunajski cesti 154.

Žirija TV šova še ni znana
“Ste se že kdaj spraševali, kaj je razlika med tistimi, ki imajo glas, stas in pravo ekipo, a jim ne uspe prodreti na glasbeno sceno, ter uspešnimi glasbeniki, ki so osvojili srca poslušalcev?” je vprašanje, s katerim ekipa Pop TV privablja nadobudne pevce in pevke. Med ambasadorji X Factorja so se znašli frontman Big Foot Mame Grega Skočir, Alenka Godec, Lara Love (Leeloojamais), Alya, Rok Terkaj - Trkaj in Uroš Perić, znan predvsem po svoji interpretaciji Raya Charlesa. Televizijski šov bosta vodila Peter Poles in Vid Valič, kdo bo v zvezdniški žiriji, pa še ni znano.

Na avdicijo tudi žurnalovec
Na današnji avdiciji se bo preizkusil tudi član Žurnalovega uredništva, a njegovega oziroma njenega imena še ne bomo izdali. Si boste pa lahko o njegovi oziroma njeni izkušnji prebrali v ponedeljkovi številki Žurnala24, kjer bomo objavili reportažo.

V nasprotju s šovom Slovenija ima talent je X Factor osredotočen samo na vokaliste oziroma pevce in pevke, preostali talenti tu odpadejo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.