Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Kdo je Evina ekipa

Eva Boto Ema 2012 Stane Sršen
Iz Televizije Slovenija so sporočili, kdo bo Evo Boto spremljal v Bakuju in v katerem jeziku bo pela naša letošnja predstavnica.

Eva Boto bo na 57. tekmovanju za Pesem Evrovizije v Bakuju pela v slovenskem jeziku, so se odločili na Televiziji Slovenija, na odru pa bo poleg nje stalo še pet spremljevalnih vokalistk. To so Ana Bezjak (lanska spremljevalna vokalistka Maje Keuc), Sandra Feketija (spremljevalna vokalistka Rebeke Dremelj leta 2008, Quartissima leta 2009 in Maje Keuc leta 2011), Katja Koren (spremljevalna vokalistka Anžeja Dežana leta 2006 in Maje Keuc leta 2011), Martina Majerle (spremljevalna vokalistka hrvaške predstavnice Claudie leta 2003, Alenke Gotar leta 2007, črnogorskega pevca Stefana Filipovića leta 2008, glavna vokalistka s Quartissimom leta 2009 in spremljevalna vokalistka Maje Keuc leta 2011), ter Mateja Majerle (spremljevalna vokalistka črnogorskega pevca Stefana Filipovića leta 2008).

V azerbajdžanskem Bakuju bo konec tedna potekalo srečanje vodij delegacij 42 držav, ki sodelujejo na letošnjem izboru za pesem Evrovizije. Na srečanju bodo prihodnji torek izžrebali tudi vrstni red nastopa posamezne države. Že nekaj časa vemo, da bo Eva Boto pela na drugem predizbornem večeru 24. maja v drugi polovici festivala.

Hrvati so z nami

Eva pa nima velike podpore le v Sloveniji, temveč tudi na Hrvaškem. Naši sosedje so ji na Facebooku celo ustvarili klub hrvaških oboževalcev, kjer že od Misije Evrovizije navijajo za našo predstavnico. "Mislimo, da bo Eva prišla v finale. Rezultat bo sicer odvisen od scenskega nastopa, za katerega mislimo, da bi moral biti minimalističen. Eva bi tako lažje komunicirala s kamero, s katere bi se njena čustva prenesla na gledalce," so sporočili upravitelji strani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.