Magazin > Film & Glasba & TV
18 ogledov

Kdo je najsrečnejše dekle na svetu?

Najsrečnejše dekle na svetu Kinodvor
Danes priporočamo ogled filma o kompromisih in lažeh. V Kinodvoru bo še ta konec tedna na sporedu Najsrečnejše dekle na svetu (Cea mai fericita fata din lume). Ogledate si ga lahko nocoj ob 19. uri ter jutri ob 11. uri in ob 21.15, ko bo na sporedu zadnjič.

19-letna Delia (Andreea Bosneag) prihaja iz revne družine. Udeleži se igre na srečo in kot srečna izbranka prejme drag avtomobil. Preden ji ga družba, tovarna osvežilnih napitkov, preda, pa mora posneti kratko reklamo.

Tako se cela družina odpravi v Bukarešto. Med snemanjem, ki se zaradi nepredvidenih dogodkov močno zavleče, Delia s starši spregovori o usodi avtomobila: rada bi ga obdržala, starši pa bi ga raje prodali in tako nekaj zaslužili. Tisto, kar naj bi bil srečen dogodek, se zaradi vedno ostrejših besed med Delio in starši spremeni v skrajno in nadvse mučno dogajanje.

Delia se zave, da bo morala temeljito premisliti o svojem razmerju z družino.

Cena redne vstopnice je 4,95 evra, za vstopnico s popustom za starejše od 60 let, mlajše od 14 let, dijake in študente pa boste odšteli 4,25 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.