Magazin > Film & Glasba & TV
5425 ogledov

Kdo je postavni fant, ki ga objema Eva Boto?

eva boto RTVS, Jani Ugrin
Poznata se že dalj časa ...

Priljubljena pevka Eva Boto je pred nekaj dnevi izdala novo pesem Sam da ne zebe. V videu smo lahko opazili tudi zelo zapeljive dotike in seksi ples Eve s postavnim plesalcem. Pevke, ki jo poznamo predvsem po prikupnosti in zabavnosti, v tako zapeljivih situacijh nismo vajeni, zato smo preverili, kako je bilo snemati nekoliko bolj intimne scene. 

"Na snemanju spota še nikoli nisem bila tako sproščena. To pa zato, ker Mateja (plesalec in igralec v videu) poznam že kar nekaj časa. Če sem iskrena, sem želela ta video snemati prav z njim in z nobenim drugim, zato sem ga kar štirikrat klicala, da sva na koncu uskladila ternmine. Mislim, da se še nobena ženska ni zanj tako trudila kot jaz," je v smehu dodala Eva.

Pevka je z Matejem Bedičem sodelovala že v oddaji Znan obraz ima svoj glas, kjer je v 5. sezoni slavila kot najboljša imitatorka. Sicer pa je Matej med slovenskimi pevkami že dobro znano plesno ime, med drugim je z njim v svojem videu zaplesala tudi Špela Grošelj.

Snemanje je bilo sicer izjemno pestro, saj jim je ves čas nagajalo vreme "Ko smo potrebovali dež, ga ni in ni bilo, zato so morali člani banda s flašami polivati vetrobransko steklo. Se je pa zato pošteno ulilo, ravno ko smo na lokacijo prinašali opremo," nam je zaupala Eva.

Kot zanimivost je še dodala, da je morala sredi snemanja zapustiti prizorišče in se odpraviti na drugi konec Slovenije, kjer je bila presenečenje na poroki, nato pa se je vrnila v Piran, kjer so snemali vse do 3.00 ure zjutraj.