Magazin > Film & Glasba & TV
51 ogledov

Kdo je preživel X-Kamp?

Žirija X Factor Pro Plus
Znano je, kateri kandidati so preživeli X-Kamp.

Jadranka Juras, Aleš Uranjek in Damjan Damjanovič so po vroči debati določili, kateri kandidati so se uvrstili v naslednji krog.

V skupini starejših od 21 let so se naprej uvrstili Ana Soklič, Andreas Videčnik, Diana Filipovič, Gašper Mihelič, Tjaša Žalik in Matija Jahn. Njihova mentorica bo Jadranka Juras

Damjan Damjanovič bo nadzoroval skupino mlajših od 21 let. V tej skupini gredo naprej Eva Klinc, Žan Hauptman, Demetra Malalan, Mitja Podlesnik, Ajda Kovačič in Alma Merklin.

Največja težava je nastala pri skupinah. Naprej so se namreč uvrstili le Vox Arsana in Duu Nija. Žirija je nato iz izpadlih kandidatov določila nove skupine, fantovsko, dekliško in mešano. Fantovsko skupino sestavljajo Alen Rajšter, Toni Petrovič, Tim Kores in Lovro Klanjšček, mešano skupino Gaj Trček, Dajana Proševa in Tonja Senčar, dekliško pa Tjaša Hrovat, Suzana Banovič, Maja Šebenik, Sara Romih in Bianca Črnjavič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.