Magazin > Film & Glasba & TV
88 ogledov

Kdo se je letos prijavljal v šov Gostilna išče šefa?

bine volčič POP-TV-2
Uspelo nam je izvedeti nekaj podrobnosti z avdicij za letošnjo sezono kuharskega šova Gostilna išče šefa.

V novi sezoni šova Gostilna išče šefa nas čaka veliko sprememb. Priljubljena kuharska oddaja, ki se bo začela jeseni, bo dobila novega voditelja, nove komentatorje, restavracija, v kateri bomo lahko preizkusili, kaj so se od Bineta Volčiča naučili kandidati, pa je letos na novi lokaciji, in sicer nasproti ljubljanskega Koloseja.

POP TV še ne razkriva, katere kandidate bomo videli na televiziji, so nam pa zaupali nekaj podrobnosti z avdicij. Kot pravijo, so bile avdicije izjemno pestre, ekipa pa je spoznala zelo zanimive ljudi.

Letos so opazili porast v prijavljenem številu blogerjev in blogerk, ki si želijo ustvarjati in učiti od najboljših. Med prijavljenimi so bili tudi taki, ki so delali v restavracijah z Michelinovimi zvezdicami, ena izmed prijavljenih pa je celo sodelovala z Jamiejem Oliverjem. Prijavili pa so se tudi umetniki, slikarji, ki vidijo v svojem poklicu veliko vzporednic s kuhanjem, in osebe, ki so jih k prijavi spodbudile zgodbe nekdanjih tekmovalcev. 

Najmlajša prijavljena tekmovalka je štela rosnih 18 let, najstarejši pa 67 let. S prijavo želi pokazati, da starost ni ovira v takem šovu in da si tudi starejši želijo novih znanj. Volčičevo znanje je očitno zelo zaželeno tudi pri starih mačkih gostinstva. Kot smo še izvedeli, se je v šov namreč prijavilo tudi lepo število gostincev, ki že imajo svoje restavracije, in si v šov želijo zgolj zato, da se od Bineta naučijo še nekaj trikov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.