Magazin > Film & Glasba & TV
20 ogledov

Kdo so najbolj preplačani igralci

Drew Barrymore
1/10
Flynet
Revija Forbes je tudi letos sestavila seznam najbolj preplačanih igralcev v Hollwoodu. Na prvem mestu se je znašla Drew Barrymore, na drugem pa Eddie Murphy.

Forbesov seznam najbolj preplačanih igralcev je nastal tako, da so pod drobnogled vzeli tri zadnje filme, ki ga je posnel posamezni igralec v obdobju petih let, a le pod pogojem, da je bil film predvajan v vsaj 500 kinodvoranah po vsem svetu. Izključili so vse filme, ki so bili predvajani po 1. maju letos, in animirane filme, saj igralci v njih ne nastopajo, temveč likom le posodijo svoj glas.

Prvo mesto je zasedla Drew Barrymore, saj njeni filmi producentom delajo največ škode. Za vsak dolar, ki ji ga plačajo, nazaj namreč dobijo samo 40 centov. Na drugem mestu se je znašel Eddie Murphy, ki za vsak dolar, ki mu ga plačajo, vrne 2,7 dolarja. V zgornji galeriji preverite, kateri igralci so se prebili med deseterico najbolj preplačanih igralcev na svetu.

Komentarjev 1
  • Bizgec 11:59 05.november 2011.

    Po mojem mnenju so preplacani zgolj tisti, ki v blagajno prinesejo manj kot 1 dolar, na vsak dolar, ki ga prejmejo. Ostali so pac le slabsi viri zasluzka.