Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Kdo vse se prijavlja na MasterChef

pop tv POP-TV-2
Na POP TV že pridno zbirajo prijave za novi resničnostni šov MasterChef, v katerem se bodo ljubiteljski kuharji potegovali za 50 tisoč evrov.

Kot smo prvi poročali, bodo na naši največji komercialni televiziji snemali nov kuharski resničnostni šov MasterChef, ki bo namenjen ljubiteljskim kuharjem. Na POP TV že zbirajo prijave, in kot smo izvedeli, bi se v kuhinji radi dokazali zelo različni profili.

Prijavili so se namreč delavci v proizvodnji, diplomirane ekonomiste, avtomehaniki, trenerji fitnesa,  grafični oblikovalci, trgovci, inženirji krajinske arhitekture, natakarji, študenti, profesorji na srednjih šolah, mladi raziskovalci, vizažisti in kmetje.

Prejeli so tudi veliko prijav šefov kuhinj in kuharjev z večletnimi izkušnjami, ki pa ne bodo mogli sodelovati, saj je šov namenjen le ljubiteljskim kuharjem.

Kot smo še izvedeli, mnogi prijavljeni sanjajo o lastni restavraciji ali manjši gostilnici, marsikdo od njih si tudi želi zaposlitve v vrhunski kuhinji.
 
V oddajo MasterChef Slovenije se še zmeraj lahko prijavite na www.masterchef.si 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.