Magazin > Film & Glasba & TV
625 ogledov

Kerčmarjeva Slaka popolnoma podpira

Petra Kerčmar POP-TV-2
Uroš Slak bo od ponedeljka do četrtka vodil oddajo 24ur ZVEČER.

Ekipi informativne oddaje 24UR se bo 23. marca pridružil izkušeni televizijec Uroš Slak, ki bo od ponedeljka do četrtka vsak teden vodil večerna poročila, oddajo 24UR ZVEČER.

''Izjemno sem vesel, da se pridružujem ekipi vodilne informativne oddaje v državi. S svojim prihodom pa kot urednik in voditelj oddaje pripravljam kar nekaj sprememb. Šli bomo korak naprej, analizirali ključne dogodke dneva in soočili ključne akterje teh dogodkov, tako da si bodo lahko gledalci na podlagi tega takoj ustvarili svojo sliko dogajanja. Ob pomembnih in izrednih dogodkih bomo šli z vso oddajo 24 ur zvečer v živo s terena in se na ta način še bolj približali gledalcem. Odpirali bomo prostor za vse teme, ki na tak ali drugačen način zaznamujejo dogajanje v slovenski družbi,'' je povedal Slak.

Ob petkih bodo oddajo vsak teden izmenjaje vodili Suzana Perman, Miha Drozg, Martin Tomažin in Elena Šterpin Zupančič.

Petro za družinsko idilo ne skrbi

Slakovo življenjsko sopotnico, televizijsko voditeljico Petro Kerčmar, smo vprašali, kakšno je njeno mnenje o njegovem novem izzivu, ki bo zagotovo zmanjšal čas, ki ga bo Uroš lahko preživel z družino.

"Po toliko letih dela na televiziji je usklajevanje zasebnega življenje nekaj vsakdanjega. Kljub napornemu delavniku pa vedno najdemo čas za družino. Za Uroša se veselim in verjamem, da se bo v vlogi voditelja 24UR ZVEČER znašel odlično. Pri tej odločitvi mu seveda stojim ob strani in ga popolnoma podpiram,“ je za naš portal povedala simpatična voditeljica oddaje 24UR.

Komentarjev 3
  • Senior 18:05 13.marec 2015.

    Prešaltal bom na TV 1!

  • depresija 21:51 10.marec 2015.

    Sej bo sosed uskoču..

  • 4krogci 07:33 10.marec 2015.

    Bo imela več časa za svoje hobije :) Ko bi on vedu kaj je vse počela na izletu s službo v banja luko par tednou nazaj nevem če bi bil vesel :)