Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Kevin Costner toži producente Robina Hooda

Kevin Costner Flynet
Igralec Kevin Costner toži producente filma Robin Hood: Princ tatov, ker mu še vedno niso izplačali deleža, ki mu je pripadal od dobička filma.

Kevin je pred nekaj dnevi na sodišču vložil tožbo proti produkcijski hiši Morgan Creek, ki je leta 1991 producirala film Robin Hood: Princ tatov. Za tožbo se je odločil zato, ker mu že dve leti niso izplačali deleža od dobička filma, ki mu pripada. Producenti so v zagovor povedali, da so 57-letnemu igralcu izplačali že 40 milijonov dolarjev in da so bili "zelo velikodušni", glede na to, da je film zaslužil 390 milijonov.

A Kevin se s tem ne strinja in vsem igralcem odsvetuje sodelovanje s to produkcijsko hišo. "Vsak igralec sanja o tem, da bi nastopil v filmu, ki bo prinesel velik dobiček. A če upate, da boste imeli tudi vi kaj od uspeha in dobička od filma, potem si ne želite sodelovati s hišo Morgan Creek," je v tožbi zapisal zvezdnik. Direktor toženega podjetja, James Robinson, se je na njegove besede odzval takole: "Zakaj se gospod Costner po 22 letih še vedno ukvarja s tem, kako posluje naše podjetje? Plačali smo mu veliko denarja, sprašujem se, koliko je zaslužil z drugimi filmi, da se zdaj obeša na nas."

Za zdaj še ni znano, kdaj se bo zadeva začela odvijati na sodišču.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.