Magazin > Film & Glasba & TV
3497 ogledov

Kim Kardashian sredi dvorane poljubila igralko Emmo Roberts

kim kardashian, emma roberts
1/5
Profimedia
Lezbični poljub, ki navdušuje.

Ne, dragi moški, lahko se pomirite. Kim Kardashian in Emma Roberts s tem poljubom svetu ne sporočata, da sta par. Zvezdnici blestita v novi sezoni serije Ameriška grozljivka.

Emma igra nosečo igralko Anno, ki v preveliki želji po oskarju čarovnici Siobhan Corbyn, ki jo je upodobila Kim, obljubi svojega otroka. Siobhan Anno tik pred razglasitvijo zmagovalke na podelitvi oskarjev vpraša, čemu bi se odrekla za kipec. "Vsemu," ji odgovori. Siobhan ji nato položi roko na trebuh in čestita. Anno nekaj sekund pozneje pokličejo na oder, a še pred zahvalnim govorom ji odteče voda in dva moška jo pospremita v zakulisje. V napovedniku za naslednjo epizodo Anna reče Siobhan: "Ti si pošast." "O ne, srček. Jaz sem veliko hujša," ji odgovori.

Čeprav je odločitev, da vlogo dobi Kardashian, dvignila veliko prahu, kritiki sedaj hvalijo njene igralske sposobnosti in res se zdi, da se Kim lahko kosa z veliko večjimi imeni šovbiznisa. V seriji sicer igrajo še Matt Czuchry, Billie Lourd, Denis O'Hare, Leslie Grossman in Michaela Jaé Rodriguez, ta sezona pa temelji na knjigi Danielle Valentine Delicate Condition.

 

Komentarjev 3