Magazin > Film & Glasba & TV
156 ogledov

Kino z avtomobilskega sedeža

Drive-In kino
1/4
Shutterstock
Muza – festival knjige in umetnosti v času dogajanja prinaša tudi novost: Drive-In kino. Vsak festivalski dan se bo zaključil s kino predstavo na prostem, na ploščadi Gospodarskega razstavišča, kjer si boste filme lahko ogledali kar iz vašega avtomobila.

V organizaciji mestnega kina Kinodvor in Gospodarskega razstavišča se bo vsak Muzin festivalski dan, od 23. maja do 26.maja, zaključil s kino predstavo na prostem, na ploščadi Razstavišča, kjer si boste filme lahko ogledali kar iz vašega avtomobila.

In katere filme si boste lahko ogledali? Na današnji otvoritvi bo na sporedu Smrtno varen (Death Proof), jutri Polnoč v Parizu (Midnight in Paris), v petek si boste lahko ogledali Dekle z zmajskim tatujem (The Girl with the Dragon Tattoo) , zadnji festivalski dan, v soboto, pa bo na sporedu Lomilec src (L'arnacoeus).

Na prizorišče je možno dostopati samo z osebnimi avtomobili. Za višja osebna vozila (SUV, terenska vozila) je na voljo omejeno število mest, zato morate ob nakupu vstopnic na to posebej opozoriti.

Filmi bodo na sporedu ob 21.30, za vstopnico za en avtomobil pa boste odšteli deset evrov. V primeru zelo slabega vremena (neurje z močnim dežjem) projekcija odpade, vstopnice pa bo mogoče zamenjati za drugo projekcijo drive-in kina ali na mestu nakupa za vračilo kupnine.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.