Magazin > Film & Glasba & TV
33 ogledov

Kiril nad neuveljavljene

Na festivalu bo nastopilo več kot 30 neuveljavljenih demo skupin iz bivše Jugosl Žurnal24 main
Začenja se Demo fest 2010, na katerem se bo do sobote predstavilo več kot 30 demo skupin. Vsak večer tudi svetovne zvezde: Stereo Mc’s, Kiril Džajkovski, New Young Pony Club in Fun Lovin’ Criminals.

Na slikoviti lokaciji trdnjave Kastel v Banjaluki (BiH) se danes začne štiridnevni Demo fest 2010, ki ga organizatorji pripravljajo že tretjič. Nastopilo bo več kot 30 neuveljavljenih demo skupin iz bivše skupne države. Finalisti se bodo predstavili še zadnji dan, med njimi bo izbran tudi zmagovalec. Nastopajoče skupine so objavljene na spletni strani festivala www.demofest.org.

New Young Pony Club v petek
Festival bodo popestrile tudi glasbene zvezde svetovnega formata. Prvi večer bodo sklenili plesni veterani Stereo Mc’s, drugega Makedonec Kiril Džajkovski, tretjega živahni postpunkerji New Young Pony Club, finalni večer pa bodo zaključili ležerni funky veterani Fun Lovin’ Criminals.

Festival bodo spremljale različne delavnice, omogočen bo brezplačen ogled filmov v Multipleksu Palas in različni afterpartyji.

Vstop na vse prireditve v sklopu Demo festa je brezplačen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.