Magazin > Film & Glasba & TV
10363 ogledov

Kmetija 2019: Bo ta poteza pomenila konec bratov Klobasa?

kmetija_2019 POP TV
Maščevanje je sladko.

Na Poptevejevo kmetijo so se ta teden vrnili že izpadli tekmovalci, ki so bili priča zadnjemu dvoboju v areni pred finalnim tednom. Sara je v dveh bojih izgubila proti Reneju in se tako morala tik pred sklepnim dejanjem posloviti od denarne nagrade.

kmetija_2019 | Avtor: POP TV POP TV

Dvojčka Klobasa, Reneja, Luko in Marjano je nato čakala pomembna naloga. Skupaj so morali določiti poroto, ki bo odločala o njihovih usodah. Izbrali so Danijela, Simono, Tanjo, Denisa in Božo. Nato pa je sledil preobrat. Danijel je med bivanjem na kmetiji našel listek, na katerem je pisalo, da lahko v primeru, da ne bo izbran za porotnika, enega od porotnikov zamenja. Ko je izvedel, da je med poroto, je listek pod mizo dal Bojanu, ki je iz porote vrgel Denisa. "Izbral sem Denisa, da mu vrnem milo za drago, ker me je poslal med odpadnike,“ je povedal in dodal, da ga je sicer izbral tudi zato, ker navija za dvojčka Klobasa. "Vse smo zrežirali tako, da bosta šla dvojčka domov. /.../ Vse se vrača, vse se plača,“ je še izjavil.

Denis je bil jezen, a ne na Bojana, temveč na Danijela, saj so vsi na posestvu vedeli, da je on našel listek in ne Bojan.

kmetija_2019 | Avtor: POP TV POP TV

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.