Magazin > Film & Glasba & TV
3210 ogledov

Kmetija: Ajej ajej, tekmovalka čisto v svojem svetu

marjana povše
1/3
Voyo
Marjanca nasmejala sotekmovalce.

Glasovanje za drugega dvobojevalca je bilo ta teden malo drugačno. Ker Luka pretekli teden ni dobro opravil svoje naloge, je bil kaznovan in tokrat ni smel glasovati. Njegov glas je dobil tisti, ki je našel zlati kamen, ki je bil skrit na posestvu. Namig sta si prisvojila dvojčka, ki sta šla na tržnico po tedenske dobrine. Reneju sta obljubila, da kamenčka ne bosta uporabila. Tega sta se držala in kamenček podarila zaveznici Marjani. Ta se jima je v solzah zahvalila.

Ko pa je prišla Natalija in razložila, da lahko glasuje dvakrat, je Marjana pogledala kot bik v nova vata in svoje sotekmovalce spravila v smeh. "Ne vem ali nas zaje*** ali tako dobro igra. Ves dan se pogovarjajo o tem kamenčku,“ je bila na sotekmovalkino zmedenostjo začudena Sara.

Natalija je Marjani še enkrat razložila, da je dobila Lukov glas. Ko je prišla na vrsto, pa zlatega kamenčka ni želela podeliti, saj je bilo jasno, da gre v dvoboj Adrijana, čeprav bi lahko z dvema glasovoma v areno spravila Tilna in Jana. Jan je pozneje povedal, zakaj je obdržala kamen – ker je narobe razumela Natalijo. Mislila je, da glasuje namesto Luke, ke pa se z njim ni pogovorila o njegovih argumentih, je kamen raje obdržala.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.