Magazin > Film & Glasba & TV
7340 ogledov

Kmetija: Bes in razočaranje po drugem polfinalu

kmetija_2019
1/8
Voyo
Z Janom se bo v finalu pomeril …

Dobili smo drugega polfinalista. V areni je Reneja v spretnosti in moči premagal Luka. Boj je bil srdit.

Vrstni red bojev je spet določila porota. Tekmovalca sta začela s spretnostjo. V igri "zlata jajca“ sta morala z leseno palico iz 4 delov preko poligona na drugo stran arene prenesti 5 jajc in vreč s klini. Ko sta prenesla vse na drugo stran, sta morala iz vreč stresti kline in jih razporediti od najmanjšega do največjega. Zmagal bi verjetno Rene, a je imel smolo, ker je nekaj klinov ostalo v vrečkah. Luka je bil tako hitrejši.

Druga igra je bila igra moči. S kroglo sta morala razbiti ploščico na vrhu zaboja, v katerem je bil nož, s katerim sta nato prerezala vrv in osvobodila hlode. Te sta morata nato prenesti do odra in iz njih sestaviti stopnice. Zmagal je tisti, ki je prvi prišel na vrh odra in prerezal vrečo s koruzo. Hitrejši je spet bil Luka.

Rene je bil vidno razočaran in se je izogibal sotekmovalcem, ki so ga hoteli potolažiti. "Nič od nič. Zasluženo grem domov. Čestitke Luki, kapo dol, zasluži si superfinale,“ je takoj po porazu povedal in se odmaknil od drugih. Proti kmetiji je odkorakal sam in pred svojimi sotekmovalci. Ljubljančan je pozneje še dejal, da ne spada med tiste, ki so prišli po novi izziv, ampak je igro vzel preveč osebno in si na pleča naložil preveliko breme.

kmetija_2019 | Avtor: Voyo Voyo

Luki je na koncu še povedal: "Zdaj pa zmagaj.“

Luka se bo v finalu pomeril z Janom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.