Magazin > Film & Glasba & TV
8141 ogledov

Kmetija: Denis si je s tem zapravil vse možnosti pri Sari

SARA RUTAR Voyo
Odločitev, ki jo je sprejel, je Saro močno razočarala.

Pretekli teden je šov Kmetija moral zapustiti Denis, ki se je v šovu zbližal s Saro Rutar, nekdanjo zmagovalko MasterChefa. Kazalo je celo, da se je visokorasli Štajerec v prikupno Primorko malo zagledal, kar je za naš portal zanikal, je pa priznal, da je v njej našel zaupnico. In ravno zato je bilo nadvse nenavadno, da Denis Sare ni postavil za novo glavo družine, ampak je to vlogo dodelil Luki, ki ga je vrgel iz šova. 

Saro je ta odločitev razočarala, saj bi jo Denis lahko zaščitil in ji dal možnost, da igro zapelje sebi v prid. "Sem zelo razočarana. Dobro sam ve, da sem edina, ki sem mu ves čas stala ob strani. Vedno sem ga zaščitila, kadar sem lahko, tudi v raznih debatah sem govorila lepo o njem. Res sem razočarana, samo to lahko povem,“ je izjavila kuharica, ki je bila še toliko bolj jezna, ker ni podedovala Denisovih namigov, ki jih je dobil kot „črna ovca“. "Mislim, da se tukaj najina pot konča, če se me izneveri.“ 

Denis je namige dal Luki. "Če bi želela, bi lahko pri Denisu pritiskala na vse tipke, ker je priznal, da ima neka čustva do mene, da sem mu všeč, da se je zaljubil. Tega nisem naredila, ni mi žal. Priznal je, da ga to moti, ampak bi še enkrat naredila enako. Morda zaradi tega nisem glava družine.“ Sara je tudi dodala, da z njim zunaj ne bo ohranila stikov.

"Tisti teden sem se veliko pogovarjal z Luko. Name ni pritiskal, sam sem odločil, da ga postavim za glavo družine. Ni bilo nobene zamere z moje strani. Saj sem ji tudi rekel, da ji verjetno ne bom dal klobuka, pričakovala je sicer namige, ki sem jih dobil kot črna ovca, ampak ji tudi tistega nisem dal. Zaradi tega je bila malo jezna, a sva se o tem medtem že pogovorila. Mislim, da je to zdaj že pozabljeno,“ pa je za Žurnal24 svojo odločitev razložil Denis.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.