Magazin > Film & Glasba & TV
16213 ogledov

Kmetija: Do Nadine prijateljice sta se dva kmeta obnašala zelo nesramno

kmetija 2022 Voyo
Gospa Emi se ni dala ...

Vijolična skupina ostaja v hiši. Za dlako so pri tedenski nalogi premagali nasprotnike in od gospodarice Nade dobili nekaj za pod zob in tople odeje ter posteljnino. Dekleta, ki so ponavadi bolj zmrzljiva, so nagrado sprejela z odpritimi rokami, Ivan in Aljaž pa sta bila razočarana. "Nagrada je pol p**** mrzle vode vredna. Ni normalno, glede na to, koliko delamo," se je jezil Ivan. 

Kandidata svoje jeze nista skrivala niti po tem, ko jih je obiskala Nadina prijateljica Emi, ki jih je prišla naučit, kako plesti košare. "In še zadnji šok. Pride kolegica od Nade. Ne morem verjeti. Ne vem, za koga nas ima. Jaz, da bom pletel košare ..." je bil ogorčen Aljaž.  "Sem pričakovala, da bodo želeli delati, da bodo z navdušenjem sprejeli to ponudbo, da se nekaj novega naučijo, pa žal ni bilo tako, razen redkih izjem. Pa še to ne vem, ali je bilo iskreno," pa je po prvem stiku s kandidati povedala Emi.

Za mizo sta Aljaž in Ivan mrko gledala pred sebe in nezainteresirano spremljala navodila. A gospa Emi je ostala neomajna. "Tukaj sem, da vas nekaj naučim, ne pa da poslušam vaše težave," je zabrusila Ivanu in Aljažu. 

"Kar se tiče obnašanja fantov do gostje ... Nisem njihova mama, da jih bom prevzgajala. Vseeno mi je, kako se nekdo obnaša. Naj delajo na svoji osebnostni rasti. Kot glava družine bom poskrbela, da se bo naša gostja počutila dobrodošla in bom našla ekipo, ki hoče delati," je dogajanje za mizo pokomentirala Manja, Monika pa je izjavila, da je bil sprejem gostje "grd". "Gospa se mi prav smili," pa je dodala Andrea.

kmetija 2022 | Avtor: Voyo Voyo

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.