Magazin > Film & Glasba & TV
2891 ogledov

Kmetija: Ivan grozil pred gospodarico Nado, padlo celo ime Bine Volčič

kmetija 2022 Voyo
Nada je bila spet razočarana ...

Ko si lačen si čist' drugačen ... To za tekmovalce, ki živijo v hlevu, drži kot pribito. Skupina je jezna na svojo glavo družine Andreo, ker je tri jajca zamenjala za svojo pižamo, oni pa so lačni ... Andrea se je tisti dan, ko se je razvedelo za kupčijo, slabo počutila in ni organizirala dela, ostali pa se prav nič niso potrudili, zato je gospodarica Nada, ko je videla, da se naloge niso lotili, ostala odprtih ust.

Ko jih je vprašala, zakaj gledajo tako mrko, je bruhnilo iz Ivana, ki je bil jezen, da ga jih je Andrea tako glasno zbudila: "Vi bi tudi grdo gledali, če ti zjutraj nekdo udari s palico v vrata, kot bi te hotel oropati. Naj to še enkrat naredi in jo bom skupaj s palico vrgel tja gor."

"Roke do komolcev v žepu se neki dela frajerja, naredil pa še ni čisto nič," je na ta izpad povedala Nada. Kaj je še dejala, si lahko ogledate TUKAJ.

To pa še ni bilo vse. Ivan se je še naprej pritoževal. Celo ime Bine Volčič je izgovarjal po nemarnem. Kaj je rekel, izveste TUKAJ

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.