Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

Kmetija je dobila novega vodjo

Denis
1/7
Planet TV
Elizabet, ki je izgubila prvi dvoboj, je imenovala novega glavo družine.

Odgovornost za dogajanje na kmetiji po novem nosi Denis. Imenovanje je pričakoval, saj se je najbolje razumel z Elizabet. Napovedal je, da med gospodarjenjem ne bo povzdigoval glasu, ker meni, da se s pogovorom lahko vse reši.

Med njegovimi prvimi nalogami je bilo tudi imenovanje nove dekle in novih stanovalcev hiše glave družine. V hiši so se mu pridružili Darinka, Žana in Leon. Denis je dejal, da je čas, da si Darinka malce odpočije, pohvalil pa je tudi Leona in Žano. Slednji je novi gospodar všeč, saj meni, da bo drugače vodil kmetijo kot Andrej. 

Zmagovalka dvoboja Jasmina je nova dekla. Ta je prepričana, da bo sedaj lahko preostalim pokazala, da zna delati, četudi "ima veliko rit in je okorna". Za služabnika je bil imenovan tudi Miha, ki je bil z odločitvijo gospodarja zadovoljen. "Če bi bil izbran za gospodo, mi verjetno ne bi bilo všeč, ker ne bi smel delati," je dejal. 

Darinka razkrila žalostno zgodbo

"Decembra lani se mi je sin ponesrečil v prometni nesreči na Vranskem," je svojo tragično zgodbo sotekmovalcem zaupala Darinka. "Vsaki mami je hudo. To se ne bi smelo zgoditi nobeni mami. Kot počen kozarec si, ko to doživiš."

Jasmina je predlagala, da pred kosilom zmolijo za njenega sina. Pobudi, za katero je bila Darinka Jasmini hvaležna, so se pridružili vsi. 

Miha namilil gospodo

Miha je kot služabnik poskrbel tudi za higieno gospode. Skupaj z Žano in Klemnom se je oprhal. "Malo smo se šalili, ker je prvi dan nove glave družine," je po skupinskem prhanju dejala Žana, ki je ostala v spodnjih hlačkah. Se pa zato Klemen ni nič ustrašil in se razgalil. 

Kamere ujele poljub

Kamere so ujele poljub med Laro in Leonom. Lara sicer ni bila edina, ki je dobila Leonov poljub, saj je Leon ob selitvi iz hleva v hišo poljubil vsa dekleta. Iskrice se sicer krešejo tudi med Laro in Matejem. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.