Magazin > Film & Glasba & TV
1718 ogledov

Kmetija: Konec za velikega favorita!

žan, tim, kmetija 2023 voyo.si
Porotniki so dobro premešali karte ...

Boj, ki smo ga pričakovali v superfinalu, Tim proti Žanu, se je žal zgodil že prej. Porota je zlato vstopnico za superfinale namenila Nuši in za prvega dvobojevalca polfinala izbrala Alena. V tajnem glasovanju pa so vsi odločili, da mora z njim v areno Patricija, kar je pomenilo, da sta se v polfinalu spopadla velika favorita te sezone, Tim in Žan.

Prva sta se pomerila Alen in Patricija, in to v nalogi, ki je moškim zagotovo bolj pisana na kožo. Sestavljena je bila iz več različnih nalog. Med drugim sta morala tekmovalca pod goro sena iskati vrečke s koordinatami, nato izkopati kroglo iz zemlje, na koncu pa to kroglo spraviti iz lesenega labirinta ... Alen je bil hitrejši.

Ista naloga je nato čakala Tima in Žana. Ves čas je bil v prednosti Žan, Timu pa je največ težav povzročilo iskanje krogle, ki je nikakor ni našel. Po porazu je Tim povedal, da Žanu privošči superfinale, saj se je vedno pošteno boril. Dodal je tudi, da ničesar ne obžaluje in da imajo vsi tekmovalci v njegovem srcu posebno mesto. 

Finale bo na sporedu nocoj!

žan, kmetija 2023 | Avtor: voyo.si voyo.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.