Magazin > Film & Glasba & TV
67 ogledov

Kmetija: Ločili dva para, jokal tudi moški

maja kmetija
1/7
Planet TV
Spoznali smo tekmovalce Kmetije: Nov začetek. Prve solze so že bile. Bosta para preživela preizkušnjo?

V letošnji sezoni šova Kmetija: Nov začetek sta prisotna tudi dva para. A največja težava pri tem je, da so oba para ločili na dve kmetiji, zato so se že prvi dan pojavile solze. Ne samo pri ženskah, zlomil se je tudi eden od moških.

Maruša je žalostna, ker je pristala v revni družini, brez Fakija. Že prvi dan je izjavila, da se ji zdi, da je Faki drugačen. Ta jo tolaži, a zaradi njenega trpljenja se tudi on zlomi in potoči solze. Sicer sta mislila, da bosta skrivala to, da sta par, a na koncu Maruša ni zdržala. Takoj je povedala, Faki prav tako.

Tudi v bogati družini Maja ne zadržuje solz. Ločena od svojega dragega Nika, a pravi razlog za enkrat še skriva. Pogled pa ji vendarle nenehno beži k Niku, ki je na siromašni kmetiji. Niko pa nima časa za Majine solze, saj je zatopljen v delo. "Mogoče bi bilo bolje če bi bila jaz tam. Vseeno je moški. Jaz bi lažje zdržala brez hrane," je rekla Maja.

A seveda so pari vseeno imeli priložnost za nežnosti, Faki in Maruša sta se poljubljala čez ograjo, Maja in Niko pa sta se že tuširala skupaj. 

Komentarjev 5
  • Avatar mike1968
    mike1968 11:41 02.september 2015.

    Le kaj se bo iz tega izcimilo???http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/142004/kmetija-iv-ali-ljubosumje-ubija

  • Ronald Reagan 18:54 31.avgust 2015.

    Who The Fuck is Faki???

  • dragec 17:41 31.avgust 2015.

    DOLŽINO NJE PRETIRAVAJ, NA KMETIJI SO SAMI KMETAVZARJU, KI BI SE J....ZA 28.000 EUR, ČE JIH SPLOH DOBIJO