Magazin > Film & Glasba & TV
3776 ogledov

Kmetija: Najprej drama in jokanje, nato pa je sledilo nepričakovano

kmetija_2019
1/5
Voyo
Natalija je obljubila presenečenje in obljubo izpolnila.

V areni so se tokrat pomerili štirje tekmovalci: Danijel in Marjana proti Janu in Boži. Druščina je morala na dolgih palicah na drugo stran arene preko dveh preprek prenesti lonce in jih obesiti na kline. Hitrejša sta bila Danijel in Marjana. 

Šok na tribuni je bil velik, Tanja je zajokala, saj je izid pomenil, da morata brata Klobasa, njena velika zaveznika, domov. Nato pa je spregovorila Natalija in najavila presenečenje, "ki ga tudi največji manipulator v družini ni mogel predvideti“. Tekmovalci na tribuni so namreč lahko odločili, kdo kljub porazu ostaja v šovu– dvojčka ali Boža. Odločili so se za brata. Tilen je presenetil z vprašanjem, ali lahko mesto odstopita Boži, a je Natalija njegovo prošnjo zavrnila. 

Jan je po odločitvi povedal, da se počuti slabo, ker se je na posestvo vrnil kot poraženec, Boža pa je dejala, da domov odhaja z lepimi občutki in da se je naučila, da je močna oseba.

Komentarjev 3
  • kladu 18:00 02.november 2019.

    resnično za kozlat je postala ta kmetija,ker pravila niso fer in ne za vse enaka,zaradi tega je zgubila rajc za gledat...mi je ne bomo več gledali,pa morda še kdo drug tudi ne..,!!!

  • drecos123456789 17:40 02.november 2019.

    nekdo bi rekel neumna oddaja, bolna za kozlat

  • Avatar Leon
    Leon 14:27 02.november 2019.

    Nepoznavalci razmer bi menili,da gre za kakšno parlamentarno komisijo z Mahničem ali pa obisk preCednika Pahorja !