Magazin > Film & Glasba & TV
303 ogledov

Dobili smo zmagovalca resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek!

kmetija:nov začetek,  saša lendero
1/31
Žurnal24 main
Faki slavil kot zmagovalec letošnje sezone velikega resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek in si priboril vrtoglavih 50 tisoč evrov!

Kdo se bo spopadel v areni, so odločili gledalci. Največ glasov je dobil Franc, Faki pa je po naših informacijah za las ugnal tretjega superfinalista Miho. Faki in Fanc sta se v areni najprej spopadla v znanju, nato pa še v spretnosti - prižiganju ognja, pretakanju vode in lupljenju krompirja. Faki je 53-letnika v prvi igri gladko premagal, v drugi pa je bil boj na koncu bolj izenačen. Roke je v zrak najprej dvignil Faki, ki je bil razglašen za zmagovalca in je v žep pospravil 50 tisoč evrov, ki jih bo, tako je po boju povedal za Žurnal24, pametno vložil.

Začetek šova popestril napet boj med Fakijem in Brunom

Šov pa se je začel z razglasitvijo rezultatov glasovanja porote, ki je zadnji dan bivanja odločala o tem, kdo ne gre v superfinale. Glasove so do današnjega finala shranili v skrinjici. Največ glasov so porotniki namenili dvema tekmovalcema, in sicer Brunu (glasovi s strani Maruše, Anite in Bojana) ter Fakiju (glasovi s strani Maje, Nika in Barbare).

Temu je sledil napet boj za obstanek v finalu. V začetku današnjega šova sta se omenjena tekmovalca tako pomerila v boju metanja podkev na kline, kjer je slavil Faki z 2:1. Bruno se je tako iz borbe za 50 tisoč evrov žal moral posloviti ... Na začetku današnje oddaje je bil izpadli super finalist  jasen: "Važno je, da ostanemo povezani, pa naj zmaga najboljši."

Maja in Niko med seboj nista komunicirala

Vzdušje v areni je bilo odlično, med nekdanjima tekmovalcema Majo in Nikom pa ni bilo zaznati nobenega stika, saj se med samim finalom nista niti pogledala. Prisotni so bili vsi nekdanji udeleženci dotičnega resničnostnega šova, med nekdanjimi 'kmeti' je sicer manjkal le Borut, ki se trenutno nahaja na Irskem.

Bo Faki mož beseda?

Vseh pet tekmovalcev letošnje sezone šova Kmetija: Nov začetek je sicer obljubilo, da si bo glavno nagrado med seboj porazdelilo. Zmagovalec naj bi ostalim nakazal po tri tisoč evrov. Faki, spremljali bomo, ali si mož beseda!

PREBERITE ŠE: Kdaj smo med gledanjem Kmetije raje pogledali stran

Komentarjev 5
  • micika 23:43 13.december 2015.

    to sem tudi jaz rekla,vse izgrano,guljfano že vnaprej

  • micika 23:42 13.december 2015.

    sm navijal za franca-dopalo se mi je k je babnce teral delat,a lene bile ena bolj ko druga a jezik lapat,so bile pa super,tako una bjonda iz studia-komentatorka čista blondika,zine a neve kj zine

  • dd 09:38 12.december 2015.

    Faki je bil od začetka, od uredništva, namenjen za zmagovalca. Resničnega je tukaj bolj malo. Resnično bodo opeharjeni le njegovi "prijatelji", ki se bodo morali za svoj delež obrisati pod nosom.