Magazin > Film & Glasba & TV
77 ogledov

Kmetija: Nov začetek: Kdo je vdrl v hišo bogatih?

miha
1/3
Planet TV
Eden od tekmovalcev šova Kmetija: Nov začetek je ponoči vdrl na posestvo bogatih, kamor od zadnje spremembe pravil nimajo vstopa. Dejanja nihče ni priznal.

Pretekli teden je bil za tekmovalce eden najtežjih – za to so si v veliki meri krivi sami. Glava družine je bila Dominika, ki je že tako slabe odnose poskušala še dodatno skrhati, in to tako, da je sabotirala tedensko nalogo in jim menda ni jasno povedala, da je med kolinami prepovedano jesti meso.

Tekmovalci so tako ostali brez mesa, ker pa nekaterih mesnih izdelkov niso vrnili mentorju in jih je ta pri kraji zasačil, so bili še ob mlin za mletje koruze.

V sinočnji oddaji pa je voditeljica Saša Lendero tekmovalce soočila s še eno kršitvijo pravil. Nekdo je ponoči namreč vdrl v zaprto hišo bogatih, kamor od nastopa krize nimajo vstopa. Pokazali so posnetek, a se vlomilca ni videlo v obraz. Močno je spominjal na Miho, ki se je takoj po objavi posnetka prijel za glavo. Krivdo zavrača, prav tako tudi ostali tekmovalci, zato je vse doletela kazen. Ko so se vrnili domov, jih je pričakalo razdejanje.

Faki je prepričan, da je na posnetku Miha. Pravi, da je on dalj časa živel v hiši in da je vedel, kje se kaj nahaja. Med drugim je Faki opazil, da se je v hiši revnih nenadoma pojavil dodaten kilogram moke. Miho je s svojimi domnevami soočil in mu rekel, da je njunega prijateljstva konec, če bo ugotovil, da mu je lagal.

Komentarjev 6
  • Willi Swocc 18:30 21.november 2015.

    Miha 100%, ker ko je ugotovil da ni pokazalo obraza je trdiv, da ni on,kaj ni on nima jajc priznat. Lolek je,ker ga je sram.

  • Zmago 15:00 21.november 2015.

    Kaj pa če je kdo od zunaj, npr. ki je razbijal,......... krivda pa se vali na tekmovalce ??? z namenom povečevanja nezaupanja ???

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:19 21.november 2015.

    Čudno bi mi bilo da ne bi ugotovil kdo je to bil. Kot prvo pogledaš višino, kot drugo pogledaš komu se še takole svetijo čevlji v temi, kot tretje pa primerjaš medsebojna razmerja telesa.