Magazin > Film & Glasba & TV
121 ogledov

Kmetija: Nov začetek: Maruša zapustila posestvo

maruša Planet TV
Tekmovalka šova Kmetija: Nov začetek, Maruša, je morala zapustiti posestvo, saj se ne počuti dobro. Se bo vrnila?

Maruša se že nekaj dni počuti zelo slabo, zato so jo odpeljali k zdravniku. Pravi, da slabo počutje spremljajo navali vročine, zato jo zanima, ali se z njo dogaja kaj resnega. Zaskrbljena pa ni le Maruša, ampak tudi njen partner Faki. "Skrbi me, ker mora k zdravniku. Že nekaj časa je šibka, pa še bruhala je. Upam, da bo vse v redu,“ je izjavil glava družine.

Med golobčkoma je včeraj sicer močno počilo. Maruša je prepričana, da ji je Faki v hrbet zaril nož, saj je pred drugimi ne podpira, se ne drži dogovorjenih stvari in nasprotuje njenim idejam. "F*** off, Faki,“ mu je v nekem trenutku zabrusila in odvihrala iz sobe. "Nisem te poniževala pred drugimi. Ti me vsak dan ponižuješ in govoriš, naj bom tiho,“ mu je očitala Maruša, ki je prepričana, da Faki bolj kot njo posluša Anito in jo pred drugimi ogovarja. "Pojdi k Aniti, da ti bo joške pokazala,“ je bila zato besna.

Komentarjev 6
  • Presvetli 14:51 20.oktober 2015.

    Nikol ne gledam tega sranja,vendar med reklamami babnc non stop kaže kako cmizdri ali pa se na nekoga dere Bisična babnca!!

  • Avatar mike1968
    mike1968 14:26 20.oktober 2015.

    BUČKE....http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/146301/kmetija-druge-spremembe-analiza-vi

  • leonardo 14:08 20.oktober 2015.

    Ne verjamem, da se bom po tem šoku pobrav!